martha

Het is een beetje onopgemerkt voorbijgegaan, maar we hebben wel degelijk een nieuwe clubkampioen. Martha heeft het afgelopen jaar het beste gepresteerd en daar feliciteren we de ‘Queen of Kongs’ van harte mee. Op de tweede plaats eindigde Martijn, Dicky werd derde.

Het rare is dat Martha het afgelopen jaar geen enkele fysieke wedstrijd heeft gespeeld. Vanwege de corona zijn er nauwelijks live ontmoetingen geweest. Gelukkig waren er toch wedstrijden, en wel op de server van Tenhou. Spaarzaam weliswaar, want het haalt het niet bij echt mahjong, maar toch leuk genoeg om elkaar hier af en toe te bestrijden.

Het is de derde keer dat Martha clubkampioen van Furiten is geworden. De eerste keer was in 2017, de tweede keer in 2018. In 2019 speelde ze geen enkele wedstrijd voor de club zodat ze geen klassering behaalde, zodat Martin op zijn gemak clubkampioen kon worden. 

Hoe dan ook: Martha, je hebt het verdiend! De trofee krijg je bij de eerstvolgende echte ontmoeting overhandigd. Dan mag je daar je handtekening op zetten, als eeuwigdurende herinnering aan dit wapenfeit.